photo

  • TANÁCSADÁS panel lakás eladásához

  • IRODABÉRLÉS lakberendezővel

  • Amikor a lakberendező irodamenedzser

  • A lakberendező és a játékos iroda

Ilyen VOLT - ilyen LETT

Válogatás átalakítási munkákból!

Keresés:
Töröl
Rövid leírás:

Ilyen volt
Ilyen lett

Messziről indult a fogorvosi szék helyének meghatározása a rendelő számára kialakított helyiségben, ahol a színösszeállítás kiinduló pontja a szék kárpitjának színe volt.

Ilyen volt
Ilyen lett

Teljes felújításra volt szükség a zuglói házban a fogászati rendelők kialakítása előtt, míg helyet kaphattak az egyedi bútorok a fogorvosi szék színéhez illő összeállításban.

Ilyen volt
Ilyen lett

Fogászati rendelők recepciós váróhelyisége a térszervezés eredményeként a rendelők között, középen helyezkedik el. A viszonylag kis térben világos és barátságos színekkel teremtettünk stresszmentes környezetet a várakozás perceire.

Ilyen volt
Ilyen lett

A fürdőszoba falának szigetelési problémái miatt falbontásra került sor és ez utat nyitott  minőségi szaniterekkel, mennyezeti LED világítással és dekoratív burkolatokkal felújítani a helyiséget, amelynek most van egy kis retrós hangulata.

Ilyen volt
Ilyen lett

A fürdőszoba kis alapterületének hasznosíthatóságát a befelé nyíló ajtószárny csak tovább rontotta. Az új gipszkarton fal építése során a régi ajtó helyén falban futó tolóajtó szerkezet került beépítésre.

Ilyen volt
Ilyen lett

A méretbeli adottság lehetővé tette, hogy a mosógép elhelyezése se okozzon problémát egyedi tervezésű bútorok és célszerűen választott szaniterek mellett a korábban csak WC és mosdóként használt helyiségben.

Ilyen volt
Ilyen lett

A WC-ben a strang takarását és a vízóra leolvashatóságát biztosító szekrény helyett a levehető takaró panelen a bútor kicsit retrós desing-jához illő leolvasó nyílást alakítottunk ki. A piros keretbe foglalt rácsos betét könnyen kiemelhető amikor szükséges.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az egysoros konyha régi bútorai még egy másik lakásból kerültek ide, ezért az időmúlásán túl a használhatósága sem volt ideális. Polgári berendezésű környezethez illő, antikolt beige frontot és díszítő elemeket választottunk az  új beépített konyhabútorhoz.

Ilyen volt
Ilyen lett

A keskeny konyha másik oldalán a szakácskönyvek, porcelánok, kisebb konyhagépek elhelyezése mellett az egyszerű étkezésekhez is elegendő hely van. Egyedi kialakítása a háziasszony igényei szerint történt, de a megjelenése a másik oldali konyhabútoréval egyező.

Ilyen volt
Ilyen lett

A szomszéd lakás megvásárlása és a két lakás összenyitása után került sor  a csatolt fürdőszoba teljes felújítására, amely valószínűleg a ház építésekor felhasznált burkolatok mintájával és az azóta történt átalakítások során falon kívül vezetett gáz- és vízcsövek rengetegével küzdött.

Go to top