photo

  • TANÁCSADÁS panel lakás eladásához

  • IRODABÉRLÉS lakberendezővel

  • Amikor a lakberendező irodamenedzser

  • A lakberendező és a játékos iroda

Ilyen VOLT - ilyen LETT

Válogatás átalakítási munkákból!

Keresés:
Töröl
Rövid leírás:

Ilyen volt
Ilyen lett

A bútorozatlanul bérelt lakás egyetlen - de annál hangsúlyosabb - berendezése a magasfényű bordó-szürke beépített konyhabútor volt. Ehhez alkalmazkodva kellett választanunk az többi berendezési tárgyat.

Ilyen volt
Ilyen lett

Fiatalos egyterű irodahelyiség berendezése volt a feladat, ahol egy-egy munkacsoport helyét paravánokkal határoltuk le. Az élénk színek jól érvényesülnek a világos, nagy térben.

Ilyen volt
Ilyen lett

A sorházi lakás konyhájában az évek során a többféle kiegészítés, beépítés és dekoráció eseti megoldása összhatásában már kissé kaotikus képet mutatott. Egységes, polgári otthonhoz illő, világos bútor tervezésére és kiviteleztetésére kaptam megbízást.


Ilyen volt
Ilyen lett

A konyha átadópulttal kapcsolódik az étkezőhöz. A másik oldalon a cirko-t és a takarító eszközöket rejtő szekrényekkel indul a beépítés, ami a hűtőszekrénnyel folytatódik.

Ilyen volt
Ilyen lett

A nappali berendezésében korábban egy magas hűtőszekrény uralkodott, amelytől a háziak megváltak pult alá helyezhetők javára. A kanapé egy új darabra cserélődött, balatoni nyaralónak megfelelően kék csíkos huzattal, amihez színes függönyt, szőnyeget és egyéb kiegészítőket választottunk.

Ilyen volt
Ilyen lett

A nyaraló konyhájában a munkafelület bővítésére volt szükség Az ablakoktól induló párhuzamos pultszakasz alatt a hűtő- és fagyasztószekrények kerültek elhelyezésre, amihez a nagy étkezőasztal csatlakozik. A konyhabútor ajtófrontjai festett felületű, üveges ajtókra  cserélődtek és a berendezéshez illő fafurnéros nyitott elemekkel egészültek ki.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az egyik kisszoba átmenetileg kissé puritán vendégszobaként funkcionált. A szülők kérése szerint  gyerekszobává alakult, a legkisebb gyerek számára balatoni nyaralóhoz illő hangulatban.

Ilyen volt
Ilyen lett

A viszonylag keskeny gyerekszobában lehetővé vált az ágyak számának csökkentése és az emeletes ágy lakóinak ruháit, játékait kellett célszerűen hozzáférhetővé tenni, amit színes bútorkiegészítőkkel, vidám függönnyel és hozzá illő ágytakaróval egészítettünk ki. 

Go to top