photo

  • TANÁCSADÁS panel lakás eladásához

  • IRODABÉRLÉS lakberendezővel

  • Amikor a lakberendező irodamenedzser

  • A lakberendező és a játékos iroda

Ilyen VOLT - ilyen LETT

Válogatás átalakítási munkákból!

Keresés:
Töröl
Rövid leírás:

Ilyen volt
Ilyen lett

Színes, fiatalos - amolyan "google"-s - irodáról álmodott  a cég vezetője, ezzel a kéréssel mutatta meg nekem az új irodájuk helyét. A fantáziát és kreativitást a költségtakarékossággal kellett párosítani a munka során, valamint a cég működésének folyamatosságát is biztosítva ütemezni a kivitelezést.

Ilyen volt
Ilyen lett

A számítógép mellett végzett munka közben szükség van egy kis lazításra, ezért alakítottuk ki a zsibongót az oszlop melletti falak kibontásával.  Így lett helye a közös kávézásnak valamint helyet kapott  a csocsó és a darts is.  A lépcsőn felérkező vendéget pedig igazán stílusos enteriőr fogadja, amit  az üvegen keresztül a tárgyalóból is láthat.

Ilyen volt
Ilyen lett

Vezetői szoba arculata alakult át néhány kiegészítő elhelyezése nyomán a bútorok és az elrendezés változatlanul hagyása mellett. Homloklapok az íróasztalhoz, drapéria és dekorfüggöny díszíti  az ablakot, szőnyegek határolják a munkaasztalt. Színben és mintában összehangoltan persze.

Ilyen volt
Ilyen lett

Vezetői szoba kedvező összhatását a bútorok mellett jelentősen befolyásolja néhány összehangolt kiegészítő, jól elhelyezett kép. A szalagfüggöny lamellái között néhány zöld betét a tárgyalószékek zöld bőrkárpitjával harmonizál, amit a zöld növények és a tárgyalóasztal végén elhelyezett dekorációs panel zöld kerete csak aláhúz.

Ilyen volt
Ilyen lett

Családi ház nappalijában  a hátsó fal kibontásával egy nagy közösségi tér jött létre, ahová minden oldalról árad a fény, minden könnyen elérhető, de minden funkciónak meg van a maga helye.

Ilyen volt
Ilyen lett

A nappaliban a TV valamint a hozzákapcsolódó eszközök rendezett elhelyezését biztosítja a falsíkjához simuló gipszkarton polcrendszer és jól illeszkedik a kandallót magába foglaló sarokhoz.

Ilyen volt
Ilyen lett

A konyhában nagy pultfelületet és sok-sok tárolóhelyet kért a háziasszony. Az L alakú munkapult a fal mentén valamint a konyhasziget középen teljesíti az elvárásait.

Ilyen volt
Ilyen lett

A gyerekszoba falán egy vezeték eldobozolása korábban polcokkal egészült ki. A dobozolás maradt, de árbocrúd lett belőle. A falra parafa falburkolatból hajóformát varázsolt a burkoló, hajómodell boltból kormánykerék, az asztalos keze nyomán hajóablak és vasmacska, a függönyöstől vitorla teszi teljessé a dekorációt.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az ajtó mögött a tetősíkoktól tagolt sarok ideális tárolóhely. Igazi gyerekszobai szekrények: egyedi méretben, nagy fiókokkal, vitorláshajó mintás áttört ajtóval, hajóablakokkal és világítótorony formájú fogantyúkkal.

Az ajtó mögött, tetősíkoktól tagolt sarok ideális tárolóhely. Méretre készült darabok, nagy fiókokkal, vitorláshajó mintás áttört ajtajú szekrények, hajóablakos polcok és világítótorony mintájú fogantyúk. Ne legyen hajóskapitány, aki ebben nem talál mindennek helyet... !

magánszemély,
Ilyen volt
Ilyen lett

Egy gyerekszobában is rengeteg tároló helyre van szükség. A lépcsőzetes kialakítású, puha, lemosható műbőr kárpittal ellátott dobozok egyrészt feljáró utat jelentenek a játszódobogóra, másrészt a fiókos és felnyíló tetejű dobozok számtalan játékot rejthetnek magukba.

Go to top