photo

  • TANÁCSADÁS panel lakás eladásához

  • IRODABÉRLÉS lakberendezővel

  • Amikor a lakberendező irodamenedzser

  • A lakberendező és a játékos iroda

Bemutatkozás

Értékelés: (10 értékelés)
A scrapbook alkotáshoz felhasznált elemek: ChrissyW - Template Freebie 22, Mic & Lili - Alegría collab kit, Jenna Desai - Spring Papers A scrapbook alkotáshoz felhasznált elemek: ChrissyW - Template Freebie 22, Mic & Lili - Alegría collab kit, Jenna Desai - Spring Papers Copyright: Rucola Desings

Ivanyos Ildikó lakberendező vagyok. Közgazdász egyetemi végzettségem van, de 2003-tól az ART Veresegyházi Stúdió nappali tagozatos lakberendező képzésének befejezése óta önálló lakberendezőként dolgozom.

Megbízásaim között társasházi lakások, családi házak mellett önálló székházat építtető cégek irodái, vagy irodaházban szerkezetkészen illetve osztatlan bérelt területen kialakításra kerülő irodák, valamint egészségügyi intézményekben labor illetve rendelő is megtalálhatóak.

 Több munkám a tervezéstől kezdődően a kivitelezés minden fázisát végigkísérte tervezői koordináció formájában és a dekoráció utolsó elemének, illetve a „kávéskanálnak" az elhelyezésével fejeződött be. Elmondhatom, hogy eddig minden alkalommal kölcsönös megelégedettséggel.

A számítógépes tervezéssel már a lakberendező iskola elvégzése után ismerkedtem meg. Először az AutoCAD, később pedig az ArchiCAD számítógépes tervezőprogrammal, ami a tervezés menetét, a változások rajzon való átvezetését, valamint a 3D-s megjelenítést is nagyon megkönnyíti.

Mindenféle feladat megoldása során fontos szempont a racionalitás. Ahhoz igyekszem tartani magamat, hogy a funkció sose szoruljon háttérbe az esztétikummal szemben a térszervezés vagy a berendezés kialakítása során. A végeredménynek mindkét elv szerint a legjobb megoldást kell jelentenie elsősorban a megbízó megelégedését szolgálva, de nem figyelmen kivül hagyva szakmai elkötelezettségemet.

Tevékenységem céges kereteit a Content Kft. jelenti , amelynek jelenleg egyik tulajdonosa és ügyvezetője vagyok.

Közel húsz éve Budakeszin élek, így Budapesten és környékén dolgozom a leggyakrabban.


 

Kapcsolatfelvételi lehetőség 

A kategória további elemei: Miért jó lakberendezőhöz fordulni? »
Go to top